Recent

Agenda

Op 9 oktober organiseren wij een bijeenkomst voor iedereen die hart heeft voor Roosendaal

9 oktober 2019

   
 
 

Wil jij iets betekenen voor anderen in Roosendaal Dan ben je gelukkig niet de enige. Wil je weten wie er nog meer actief zijn in onze stad? Weten wat hen drijft, wat ze doen en hoe dat uitpakt? Hoe je misschien met hen kan samenwerken? Op 9 oktober organiseren wij een bijeenkomst voor iedereen die hart heeft voor Roosendaal. Iedereen die mee wilt werken aan de Adviesraad Sociaal Domein is van harte welkom.

Vanuit het college van B&W zijn we heel nieuwgierig naar de bijdragen van de verschillende organisaties. Het zou mooi zijn wanneer wij deze bijdragen bij elkaar kunnen laten aansluiten om de mensen in Roosendaal nog beter te kunnen helpen. Bovendien zijn wij ook nieuwsgierig naar jullie advies over bepaalde zaken. We willen jullie graag betrekken in het beleid van onze gemeente op het sociaal domein. We willen deze manier van werken graag onderbrengen in een nieuwe Adviesraad Sociaal Domein. Een raad waarin gemeente en organisaties met elkaar werken aan een mooi en leefbaar Roosendaal.

Doe je mee? Meld je dan voor 2 oktober aan via r.frissen@roosendaal.nl. Wil je bij je aanmelding de naam van jouw organisatie vermelden, of als je niet vanuit een organisatie komt, wil je dat dan ook aangeven? Je krijgt een bevestiging van je aanmelding met meer informatie over de locatie en tijden.

Met vriendelijke groet,

Klaar Koenraad,

Wethouder duurzaamheid, zorg, volksgezondheid.

Terug naar overzicht